Vişne Aromalı Granita (1000 GR)

101,85 TL
0 - Yorum Yap
*21,56 TL den başlayan taksitlerle!!
Marka
Stok Kodu
00390
Fiyat
92,59 TL + KDV

İşin mucidi ve uzmanından...

 

Yıllardır severek içtiğimiz limonata kültürünü bir adım öteye taşımak ister misiniz? Bu soruya "evet” yanıtını veriyorsanız, işte tam bu noktada karşımıza çıkan ürün Ice Slush & Granita nam-ı diğer Karlı Buzlu İçecek !

İçerisinde kar ve buz barındıran özelliği ile insanların yaz aylarında aradığı serinliğin daha fazlasını sunar...

Yaz sıcaklarında aranan soğuk içecek kültürüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen karlı-buzlu içecekler yoğun talep görüyor. Muz, yaban mersini, vanilya, mango, Hindistan cevizi gibi daha birçok farklı aroma arasından ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçebileceğiniz geniş ürün çeşitliliği bulunması avantajları arasında yer alır.


Koza Ananaslı karlı buzlu içeceği, el değmeden hatta neredeyse hava bile değmeden, tam otomatik tertemiz makinelerde, tertemiz bir ortamda ürettik.

Bundan dolayı da ISO 22000 ve Helal sertifikalarına layık görüldük.  Her paketi 1000 gram olarak dikkatlice paketledik. Ne eksik, ne fazla! Ortak damak tadımızı göz önüne aldık ve gramajını, lezzetini, kıvamını, şeker miktarını belirlerken buna göre hareket ettik.


HAZIRLANIŞI:

 Karlı Buzlu içeceği hazırlamak için sadece suya ve Karlı buzlu makinesine ihtiyacınız var. Temiz bir kap içerisine 1 paket Koza karlı buzlu içecek tozunu (1 kg) ve 10 litre su ilave ediniz. Ürün tamamen suda çözünene kadar karıştırınız ve ardından karlı buzlu makinenize ilave ediniz. Makineniz içeceğinizin hazır olduğunu bildirdiğinde  harika içeceğiniz servise hazır! 

Bardağa servisini yaptıktan sonra üzerini şekerlemelerle, krema vb. ile süsleyebilirsiniz.

İçmek için ise geniş frozen pipet kullanmanızı tavsiye ederiz. 


*Makine fiyata dâhil değildir.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Vişne Aromalı Granita (1000 GR) oyun aletleri, oyun kağıdı, çay, şeker, meyve özleri imalatı ve bunun yanısıra meyve özleri ve oyun kağıdı bayilikleri ile siz değerli müşterilerimize tüm Türkiye genelinde hizmet sunmaktadır. 00390
Vişne Aromalı Granita (1000 GR)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.